Positie Goor bij Feyenoord onhoudbaar

Soccernews

De positie van Bart Goor bij Feyenoord lijkt onhoudbaar te zijn geworden. Na zaterdag bij de eerste training al te zijn uitgefloten, moesten er ook vanochtend op de training dranghekken en beveiligingsbeambten aan te pas komen om supporters op afstand te houden.

Ook Goor zelf houdt het niet lang meer vol bij Feyenoord. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Gino Laureyssen in een poging de druk op de Rotterdammers op te voeren. Goor heeft aangegeven naar Anderlecht te willen en dat is niet goed gevallen bij de supporters van Feyenoord.

“De situatie is onhoudbaar geworden”, aldus Laureyssen in de Belgische media. “Bart heeft een zware krak gekregen, hij is een gebroken man. Dit houdt hij geen week meer vol.” De zaakwaarnemer stelt dat Anderlecht er alles aan heeft gedaan de situatie op te lossen.

Feyenoord wil Goor aan zijn contract houden, tenzij Anderlecht de vraagprijs van 2 miljoen euro wil betalen. De Brusselse club is voorlopig niet bereid meer dan 1,5 miljoen euro op tafel te leggen. Toch valt niet uit te sluiten dat er binnenkort een oplossing wordt gevonden.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie