EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Opvallende nieuwe job voor Johan Derksen

Foto: Opvallende nieuwe job voor Johan Derksen

Johan Derksen gaat naast zijn werk op de televisie als analist van Vandaag Inside ook als columnist bij De Telegraaf werken. Dat verklapte chef sport Valentijn Driessen tijdens een videogesprek met VI, vanuit Duitsland.

Johan Derksen gaat columns schrijven voor De Telegraaf

“Zijn wij collega’s geworden? Want jij zit in mijn vijver geloof ik, hè. Jij wordt columnist bij De Telegraaf?”, vroeg Driessen aan Derksen, waarop de besnorde tv-veteraan bevestigde: “Ja, dat klopt, ja. Ze waren die zoetsappige stukjes van jou zat. Er moest iemand met een scherpe pen komen. Nee joh, maar ik krijg hier de ruimte niet om scherpe dingen te zeggen…”

René van der Gijp vraagt aan Derksen hoe vaak hij een column gaat pennen? “Eén keer in de week. Sinds ik met pensioen ben gegaan heb ik nooit meer een stukje geschreven. Als je dat dertig jaar gedaan hebt, dan ben je dat op een gegeven moment goed zat.”

“Wat betalen ze slecht bij jullie zeg, Valentijn”, lacht Derksen nog. Driessen: “Ik hoop dat ze nog wel wat overhouden voor mij nu ze jou hebben binnengehaald..” Overigens zal Derksen wel gewoon in VI blijven aanschuiven. De Telegraaf moet de ‘aanstelling’ van de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International nog bevestigen.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ga jij de columns lezen?

  • Ja
  • Nee
62+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie