Opstelling Vitesse – NEC

Soccernews

In de eredivisie staat op zondag een leuke wedstrijd te wachten, namelijk de streekderby tussen Vitesse en NEC. In de aanloop hiervan heeft NEC een erg rumoerige week achter de rug rondom trainer Mario Been. Ook heeft de club uit Nijmegen de beker wedstrijd van afgelopen woensdag nog in de benen, waarin het speelde tegen Sparta Rotterdam. Hierin speelde aanwinst Dennis Rommedahl een belangrijke rol, die hij misschien ook tegen Vitesse kan vervullen.

Vitesse daarentegen had een erg rustige voorbereiding op het duel met de aartsrivaal. Het was al uitgeschakeld in de beker en heeft bovendien geen transferperikelen.

De Arnhemmers zullen het moeten doen zonder Santi Kolk, die kampt met een enkelblessure. Ricky van Wolfswinkel vervangt de Hagenaar. Aan NEC-kant is voor Rommedahl wederom een basisplaats weggelegd. De Deen wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van Ajax.

[b]Opstelling[/b]

[b]Vitesse:[/b] Velthuizen, Verhaegh, Sprockel, Van der Struijk, Kuiper, Claudemir, Sansoni, Hofs, Molhoek, Junker en Van Wolfswinkel.

[b]NEC:[/b] Babos, Fernández, Pothuizen, El-Akchaoui, Sibum, Kivuvu, Schöne, Davids, Rommedahl, Van Beukering en Bouaouzan.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie