Ook DFB dreigt met sluiting stadions

Soccernews

[img align=left]//uploads/logo%20dfb.jpg[/img]Na Italië lijkt nu ook Duitsland enkele stadions te gaan sluiten. De president van de Duitse voetbalbond Theo Zwanziger meldt dit nieuws tegenover de Duitse radiozender [i]MDR Info[/i]. Dit weekend waren er rellen rond het duel tussen Lokomotive Leipzig en Erzgebrige Aue.

De DFB denkt erover na om hetzelfde te doen als in Italië is gedaan. Afgelopen weekend werden er duels gespeeld zonder uit- en thuispubliek. “Na de gebeurtenissen in Italië hadden we er misschien rekeningen mee moeten houden dat de Duitse hooligans zouden willen aantonen dat ze niet slechter zijn dan de Italiaanse”, aldus Zwanziger, die hiermee de schuld gedeeltelijk bij zichzelf legt.

Wolfgang Speck, landelijk politiebondvoorzitter in Duitsland, wil graag meer stadionverboden hebben. Speck laat weten tegenover de Duitse krant [i]Leipziger Volkszeitung[/i] dat er meer contact moet komen tussen de politiek en de politie. Volgens hem kan dit veel voorkomen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie