‘Onverwachte move Johan Derksen mogelijk’

Foto: ‘Onverwachte move Johan Derksen mogelijk’

Hij behoort al sinds mensenheugenis tot het meubilair van de voetbaltalkshow, maar een tijdje terug maakte Johan Derksen bekend dat hij na dit seizoen gaat stoppen als vaste analist.

Collega Hélène Hendriks durft echter niet voor de volle honderd procent uit te sluiten dat ‘De Snor’ uiteindelijk tóch doorgaat. “Hij is heel duidelijk geweest: in dit formatie van Veronica Inside gaat hij niet door, dus dan geloof ik dat ook, ja. Laten we dat met z’n allen hopen. Als er nog een ander format komt, bijvoorbeeld in de vorm van een dagelijks iets, dan denk ik dat hij misschien wel doorgaat. Als er iets aantrekkelijks komt”, stelt Hendriks in het SBS-programma HLF8 van Johnny de Mol.

De blondine wordt zelf als dé gedroomde opvolger van Derksen genoemd. In het verleden werkte Hélène al eens samen met Wilfred Genee, als presentatieduo bij hun programma Café Hendriks & Genee. Dat was echter geen succes. “Ik vind Wilfred heel aardig en goed in z’n vak, maar wij waren absoluut geen droomduo. Sterker nog: ik noemde het altijd Café Wilfred & Genee in plaats van Café Hendriks & Genee, wat wij hebben gedaan. Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken. Wilfred zat op een heel ander level dan ik. Hij had al veel politieke interviews gedaan, denkt heel snel, is een autodidact. Ik had de hele week voetbal en dan kwam ik aan en moest ik alles in m’n hoofd proppen. Hij was verder en dat zag je ook. Die balans was er niet helemaal. Ik kan heel goed met Wilfred, maar samenwerken is iets anders, naast elkaar zitten.”

Denk jij dat Derksen uiteindelijk toch nog wat langer door zal gaan?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
760+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie