Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘IJskoude’ Noa Vahle op de vingers getikt

Foto: ‘IJskoude’ Noa Vahle op de vingers getikt

Noa Vahle reageerde deze week voor het eerst op de zaak rondom haar stiefvader Jeroen Rietbergen. De muzikant werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag, maar de zaak tegen hem werd geseponeerd. Vahle reageerde in De Oranjezomer kort op de zaak, maar volgens de RLT-Boulevard deskundigen was het allemaal vooraf gesproken werk.

Boulevard-deskundigen hekelen reactie Vahle op seponering zaak tegen Rietbergen

Presentatrice Hélène Hendriks vroeg Vahle naar een reactie in De Oranjezomer, die ‘opgelucht’ reageerde op de seponering. “In die zin ben ik blij dat we ons hopelijk nu weer op de toekomst kunnen focussen en een beetje uitgaan van het positieve. Ik denk dat ik het daarbij wil laten.”

Volgens Boulevard-presentator Luuk Ikink was het antwoord vooraf al bekokstooft. “Ja, Hélène en Noa hebben dit natuurlijk afgesproken, hè, van: hoe gaan we dit aanpakken? Ook wel heel logisch natuurlijk. Dit is wat ze erover wil zeggen. Doet ze het goed, denk je?”

Vahle toont te weinig empathie

Mediakenner Rob Goossens vertelde in Boulevard zijn bedenkingen te hebben. “Ja, ik vind het toch een beetje ongemakkelijk. Als je die reacties ziet, die foto’s op de voorpagina van de Story, die advocaat natuurlijk bij Renze en nu dit weer…” Volgens Goossens mag niet vergeten worden dat Rietbergen zich wel degelijk heeft misdragen. “De gretigheid waarmee net gedaan wordt alsof er een soort ongelukkige persoonsverwisseling heeft plaatsgevonden… De zaak is geseponeerd, maar er zijn natuurlijk nog steeds negentien vrouwen die zich gemeld hebben.”

Goossens stelt dat Vahle dan ook best anders had kunnen reageren op de uitspraak. “Ja, het is niet dat het helemaal weg is, dus ik had toch iets meer verwacht van… Iets meer empathie naar misschien ook bijvoorbeeld Nienke Wijnhoven, van wie we ons allemaal kunnen voorstellen hoe zij zich nu voelt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Praat Vahle zich er inderdaad te gemakkelijk vanaf?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
2104+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie