Oefenduel Oranje-Quick Boys 7-0

Soccernews

Het Nederlands Elftal heeft het vriendschappelijke duel met Quick Boys in Katwijk met 7-0 gewonnen. Robin van Persie had met drie treffers en een assist op Rafael van der Vaart een groot aandeel in de zege van Oranje. Nigel de Jong (2) en Jan Vennegoor of Hesselink maakten de zevenklapper compleet.

Bondscoach Marco van Basten gaf Mark van Bommel (kuit), André Ooijer (dijbeen) en Wilfred Bouma (knie) rust. Arjen Robben (enkel) en Khalid Boulahrouz (knie) bleven ook aan de kant.

Van Persie zorgde voor een positieve noot bij Nederland. De Arsenal-speler kreeg na afloop complimenten van Van Basten. “Hij traint de hele week al goed en maakt op mij een zeer goede indruk. Hij kan zowel van links als van rechts spelen en heeft daarbij de vrijheid om die rol naar eigen inzicht in te vullen. Van Persie is sterk en fit en hij straalt plezier uit. Zulke spelers zijn een aanwinst voor het Nederlands elftal”, tekende telegraaf.nl op uit de mond van de bondscoach. Van Basten begon de wedstrijd met het centrale verdedigingsduo Barry Opdam/John Heitinga. Na rust wisselde hij Vlaar in ten koste van de Ajacied.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie