Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Noa Vahle reageert op seponering zedenzaak stiefvader

Foto: Noa Vahle reageert op seponering zedenzaak stiefvader

Noa Vahle heeft in De Oranjezomer kort gereageerd op het nieuws dat de zedenzaak tegen haar stiefvader Jeroen Rietbergen, die beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag rondom The Voice of Holland, geseponeerd is.

Noa Vahle over seponering zaak Rietbergen: ‘Opgelucht’

De negentienjarige Nienke beschuldigde Rietbergen (47) van fysiek ongewenste handelingen, maar er is niet voldoende bewijs gevonden voor het aantonen van dwang. “Noa, goed dat je er bent”, opent Hélène Hendriks in De Oranjezomer. “Noa, het was natuurlijk een best wel lastige dag voor jou gisteren met het seponeren van de zaak van jouw stiefvader natuurlijk, hè, Jeroen Rietbergen. Wil en durf jij daar iets over te zeggen?”

Ze vervolgt: “Nou, liever natuurlijk niet, maar ik begrijp ook dat je het vraagt. Inhoudelijk niet, want ik denk dat je dat eigenlijk nooit op de totaal juiste manier kan verwoorden, dus dan kun je dat denk ik maar beter niet doen. Ik denk dat er gisteren ook voldoende over gezegd is.”

“Als je zeg maar puur aan mij persoonlijk vraagt hoe dat is, dan ben ik natuurlijk opgelucht. Ik denk zeker omdat het zo lang heeft geduurd dat het voor iedereen die daarbij betrokken is, dat het heel veel impact heeft, dus in die zin ben ik blij dat we ons hopelijk nu weer op de toekomst kunnen focussen en een beetje uitgaan van het positieve. Ik denk dat ik het daarbij wil laten.” Hendriks besluit: “Jij hoef je trouwens ook niet te verantwoorden aan heel Nederland over wat je ervan vindt, dus hartstikke goed.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Geloof jij in de onschuld van Rietbergen?

  • Ja
  • Nee
  • Geen mening
123+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie