Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Neeskens blij met ‘schoonzoon’ Van Wolfswinkel

Soccernews

Ricky van Wolfswinkel is aan een opmars bezig in zijn nog prille loopbaan. De jonge aanvaller is een vaste waarde bij zijn club Vitesse en is inmiddels ook te bewonderen bij het B-elftal van Nederland. Bondscoach Johan Neeskens is tegenover [i]De Gelderlander[/i] te spreken over de belofte.

Dat de trainer en Van Wolfswinkel een familiaire relatie hebben, doet Neeskens niet veel. “In de eerste plaats is hij nog niet mijn schoonzoon, want ze zijn niet getrouwd. Daarnaast is het echt niet zo dat ik hem anders benader dan een andere speler”, aldus de keuzeheer, wiens dochter een relatie heeft met de Vitesse-spits.

“Toen ik aan deze job begon, heb ik aan alle trainers die betrokken zijn bij het Nederlands elftal gevraagd of ze voor mij een lijstje wilde maken met dertig spelers die in aanmerking kunnen komen voor Nederland B. Van Wolfswinkel stond op elke lijst”, vervolgde Neeskens. “Ik vind het leuk om met hem over voetbal te praten en te discussiëren. Hij is een fantastische jongen. Ik ben blij dat hij het goed doet bij Vitesse. Dat hij bij deze selectie zit, dat heeft hij zelf verdiend. Je naam komt niet zomaar voor op alle lijsten van de bondscoaches.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie