Nascimento stopt en gaat verder als trainer

Soccernews

David Nascimento zet een punt achter zijn voetballoopbaan. De 39-jarige verdediger van Sparta raakte eind vorig seizoen betrokken bij een auto-ongelijk waarbij hij een whiplash opliep. Toch speelde hij twee weken later mee in de nacompetitie tegen Vitesse, wat niet goed beviel.

Ook in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen haalde hij de 90 minuten niet tegen Helmond Sport. Na onderzoek wees uit dat Nascimento een nekhernia had opgelopen.
“Ik heb vervolg zes, zeven maanden rust gehouden. Volgens de planning zou ik nu weer speelklaar moeten zijn maar een mri-scan heeft uitgewezen dat ik nog steeds kamp met een nekhernia. Ik zal opnieuw vijf maanden rust moeten houden”.

Voor de 39-jarige verdediger betekent dat ook het einde van het seizoen. “Ik had gehoop dat ik dit seizoen mooi afscheid kon nemen van de club en de supporters. Het is jammer dat me dat niet lukt”.

Nascimento hoopt deze week zijn diploma Trainer/Coach 1 te halen en verder te willen als trainer.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie