‘Nare Erik ten Hag naait Arne Slot’

Foto: ‘Nare Erik ten Hag naait Arne Slot’

Erik ten Hag heeft voor nogal wat gefronste wenkbrauwen gezorgd met zijn uitspraken over Feyenoord. Ook analist Hugo Borst schrok er een beetje van en vindt het absoluut niet collegiaal tegenover concullega Arne Slot.

Borst hekelt Ten Hag: ‘Waarom zou je dit als collega openlijk zeggen over Slot?’

“Het wachten is op Arne Slot bij Liverpool. Het zal geen Oxford-Engels worden, maar Slots academische woordenschat zal een veelvoud worden van de 89 woordjes die Ten Hag steevast staccato bezigt. Schreef ik helemaal aan het begin dat Erik kostelijk, intrigerend is? Erik heeft ook echt een nare kant, blijkt dit weekend. Er openbaart zich een eigenschap die hij echt zou moeten onderdrukken. Ten Hag vindt ‘dat mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord. Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top’, zei hij tegen Voetbal International”, laat Borst optekenen in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

“Stel dat wát je beweert klopt, waarom zou je het als collega-trainer openlijk zeggen over Arne Slot, die ook naar Engeland komt? Ten Hag zegt over Slots overgang naar Liverpool iets aardigs, maar ook: ‘Hij komt in een beter vaarwater terecht dan ik destijds toen ik vanuit Nederland naar Manchester United ging. Qua structuur in de club, qua balans in de selectie.’ Weer excuses. Een beetje jaloers. Ten Hag had ook kunnen zeggen: ‘Arne Slot heeft met aanzienlijke minder financiële armslag dan ik bij Ajax had, Feyenoord drie keer opgebouwd. Altijd dominant voetbal gespeeld. Hoofdprijzen gewonnen. Het humeur van Feyenoord-supporters structureel verbeterd. Dat vind ik geweldig knap”, aldus Borst tot slot.

Ten Hag naait Slot met deze uitspraak

  • Eens
  • Oneens
4543+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie