Mihajlovic: ‘Adriano is te dik’

Soccernews

[img align=left]uploads/adriano[/img]Adriano maakt een moeilijke tijd door bij Internazionale. De Braziliaanse aanvaller moet momenteel Zlatan Ibrahimovic en Hernan Crespo voor zich dulden in de spits. Assistent-coach en oud Inter-speler Sinisa Mihajlovic liet weten dat de 24-jarige spits eerst wat kilo’s moet verliezen voordat hij aanspraak mag maken op een basisplaats.

Mihaljovic: “Adriano moet een duidelijk signaal uitzenden en het eerste dat hij moet doen is wat kilo’s verliezen. Fysiek is belangrijk als hij wil spelen zoals hij gewend is te spelen. Ik denk dat hij minstens vijf kilo moet verliezen, want dat kan een probleem op het veld vormen.”

“Ik speelde op Euro 2000 met vier kilo overgewicht en ik kan u verzekeren dat het leek of ik speelde met een wasmachine op mijn schouders. Toen ik bij mijn team terugkeerde had ik nog steeds overgewicht, maar ik werkte hard. Als ik dat kon verwezenlijken, dan moet Adriano dat ook kunnen.”

“Adriano moet ook meer lachen. Ik vertel hem altijd dat hard is om iets te doen dat hij niet wil doen, want de uitkomst is nooit positief. Hij is 24, rijk, beroemd, woont in Milaan en speelt bij Inter. Waarom is hij dan droevig? Als hij al niet optimistisch kan zijn, dan weet ik niet wie dat wel kan zijn,” aldus de oud-voetballer.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie