Linssen kijkt uit naar volle Kuip: ‘Tot het gaatje gaan’

Foto: Linssen kijkt uit naar volle Kuip: ‘Tot het gaatje gaan’

Feyenoord neemt het donderdag op tegen Olympique Marseille in de eerste halve finale van de Conference League. De wedstrijd leeft enorm in Rotterdam en ook aanvaller Bryan Linssen kijkt uit naar de kraker.

Het duel tegen de Fransen leefde al voorafgaand aan het duel met FC Utrecht, maar Linssen laat in gesprek met Voetbal International weten dat die wedstrijd niet als een tussendoortje werd gezien. “Natuurlijk gaat het bij ons in de kleedkamer ook over Marseille. Het is hoe je er verder mee omgaat. Wij zijn volwassen genoeg dat we FC Utrecht niet hebben onderschat, want die wedstrijd was ook belangrijk. De teams net onder ons hadden ook gewonnen, dus we móésten wel en dat was ook geen probleem.”

Uitkijken naar een volle Kuip

De aanvaller speelde tegen Utrecht bij absentie van Guus Til als nummer tien, een positie die Linssen ook tegen Marseille mogelijk weer moet invullen. “We zullen zien of Guus op tijd fit is voor donderdag tegen Marseille. Ik ben gewoon blij dat ik weer een keer lekker vanaf het begin heb kunnen starten. Energie erin gooien, ik had er gewoon zin in. Het was wel lang geleden dat ik als nummer 10 heb gespeeld, maar ik vond het wel lekker gaan.”

De spits, die mogelijk voor een vertrek naar Japan staat, laat in het interview met Voetbal International weten enorm uit te kijken naar donderdag. “Naar winnen, dáárnaar kijk ik uit. En naar een volle Kuip, met al die supporters, dan kúnnen we ook van iedereen winnen. Ook van Olympique Marseille. Het is toch hartstikke vet zo’n wedstrijd te spelen, we moeten ervan genieten en er alles aan doen die finale te halen.” Linssen denkt ook niet dat de wedstrijd tegen Utrecht nog mee gaat spelen. “We hebben genoeg tijd om te rusten en we gaan donderdagavond gewoon weer tot het gaatje, net zoals we zondag deden. We hebben intussen al zo veel wedstrijden gespeeld dit seizoen en iedere keer weer laten zien dat we er klaar voor zijn.”

TIP: Wint Feyenoord thuis van Marseille? Win 2.17 keer je inleg bij Circus!

Gaat Feyenoord Olympique Marseille verslaan?

  • Ja
  • Nee
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie