Levenslang Sevilla voor zoon Antonio Puerta

Soccernews

Twee maanden geleden overleed Antonio Puerta, verdediger van Sevilla, aan een hartstilstand die hij op het voetbalveld had gekregen. De tragische gebeurtenis deed de discussie over de gevaren van de voetbalsport nog maar eens oplaaien. De verloofde van Puerta, het koppel zou in de zomer van 2008 in het huwelijksbootje stappen, was op het moment van overlijden van de verdediger hoogzwanger. Afgelopen zondag werd de zoon van Antonio Puerta in het ziekenhuis vervolgens geboren.
[img align=left]uploads/puerta, antonio.jpg[/img]
Het jongetje kreeg de naam Aitor Antonio, en werd meteen maandag door Sevilla-president José Maria Del Nido bezocht. Aitor Antonio kreeg als geschenk van de baas van de Spaanse club, die twee seizoenen achtereen de UEFA-Cup won, een bijzonder cadeau. De zoon van de overleden voetballer zal zijn gehele leven over een seizoenkaart van de club beschikken. Hij zal in ieder geval geen thuisduel van Sevilla meer hoeven missen. Of volgt hij misschien toch zijn vader na, en wordt zoon Aitor ook eerste elftal-speler van Sevilla?

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie