Kromkamp heeft geen vrienden gemaakt in Spanje

Soccernews

Kort na het vertrek van Jan Kromkamp naar Liverpool hebben enkele kranten de 25-jarige international nog een sneer nagegeven. Onder andere de Spaanse krant El Mediterraneo laat geen spaan heel van de instelling van de verdediger bij de club waar hij een half jaar onder contract stond, Villareal.

“Vele mensen zijn van mening dat Kromkamp een miskoop is geweest en ik sluit me daarbij aan. Niet zo zeer vanwege zijn kwaliteiten maar méér om de hoge transfersom die Villareal heeft moeten betalen aan zijn vorige club. Dankzij het snelle handelen van Villarreal heeft de club Kromkamp op tijd van de hand kunnen doen waardoor hij uiteindelijk als een weinig rendabele speler herinnerd zal worden.”

“Jan Kromkamp heeft met zijn Westerse mentaliteit nooit kunnen wennen aan het Spaanse leven, het middageten om twee uur ´s middags en het avondeten om acht uur ´s avonds was voor hem wereldvreemd. Aan de taalbarriere werkte hij niet waardoor hij nooit heeft kunnen integreren in de selectie van Villarreal.”

“Het dieptepunt was echter het feit dat de speler meerdere malen vóór een thuiswedstrijd ´s nachts het hotel Intur Castellon verliet waar de selectie altijd de nacht doorbracht en zich voorbereidde op het duel van de volgende dag. Buiten werd hij vervolgens met de auto opgehaald door zijn vrouw en bracht hij de nacht thuis door. De volgende ochtend meldde hij zich doodleuk weer in het hotel en deed net of zijn neus bloedde.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie