Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Johan Derksen doet onthulling over huize Genee

Foto: Johan Derksen doet onthulling over huize Genee

Momenteel is Vandaag Inside eventjes op vakantie, maar binnenkort keert het programma terug op de televisie. Op 14 juni is het zover en vanaf die avond staat de show in het teken van Oranje (met een aangepaste naam, Vandaag Inside Oranje). Wie echter denkt dat het vaste trio van het programma elkaar wel moet missen, heeft het echter goed mis.

Johan Derksen: ‘Ik mis Wilfred en Gijp niet’

Voor de camera van SBS zegt Johan Derksen allereerst over VI: “We zitten na de wedstrijden. Om 22.45 uur is de wedstrijd afgelopen en daarna komen wij.” De show gaat dan zeker niet alleen over voetbal: “We zijn geen voetbalprogramma meer, we zijn een talkshow. En als het Nederlands elftal speelt, praten we natuurlijk over het Nederlands elftal. Ik vind Oranje eigenlijk alleen maar belangrijk om het feit dat dit het enige moment is in het jaar dat er een goede sfeer is in Nederland.”

De Snor vindt het geen probleem dat hij zo laat moet opdraven: “Eén uur per dag werken kan ik nog wel volhouden hoor. Ik heb een chauffeur, doe een dutje en voordat ik het weet ben ik in Hilversum.”

Karaoke in huize Genee

Overigens staat Derksen helemaal niet te trappelen om Wilfred Genee en René van der Gijp weer te zien… “Wij missen elkaar niet, privé hebben wij nooit contact. Er is verder ook geen reden om bij elkaar de deur plat te lopen. Ik ben één keer bij René geweest en bij Wilfred ben ik nog nooit geweest. Ik heb ook nooit een uitnodiging gehad trouwens, haha. Daar ben ik blij om, want ik hoorde van de mensen die wél een uitnodiging hadden ontvangen dat ze om negen uur al tussen de schuifdeuren karaoke stonden te zingen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zou jij wél karaoke willen zingen met Wilfred?

  • Ik zeker
  • Ik ook niet
2066+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie