Jeugdspeler IJzebrink stopt per direct bij FC Zwolle

Soccernews

Jurrian IJzebrink (18) heeft besloten per direct te vertrekken uit de jeugdopleiding van FC Zwolle. De verdediger maakte sinds de voorbereiding deel uit van de selectie van trainer Spijkerman.

IJzebrink heeft om voor hem moverende redenen te kennen gegeven FC Zwolle per direct te willen verlaten. Hij mist de drive om zich verder als voetballer te ontwikkelen. De technische leiding van de club heeft deze wens ingewilligd.

IJzebrink speelt sinds 1998 in de jeugdopleiding van FC Zwolle. In het kader van die opleiding heeft hij afgelopen seizoen reeds enkele malen meegetraind met de eerste selectie. In het huidige seizoen was hij één van de vijf jeugdspelers die een ‘opleidingsplaats’ binnen de eerste selectie had bemachtigd.

FC Zwolle betreurt de keuze van de geboren Ommenaar zeer. “Jurrian is een speler met veel potentie”, aldus directeur Henry van der Vegt. “Niet voor niets zat hij zo dicht tegen het eerste elftal aan. En gezien zijn leeftijd hadden wij veel vertrouwen in hem en zijn ontwikkeling. Zijn beslissing verrast ons allemaal maar wij hebben deze te respecteren.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie