Incident tussen Ibrahimovic en Ljungberg

Soccernews

De Zweedse sportpers kwam gisteren en vandaag met een uitgebreid verhaal over het incident tussen Fredrik Ljungberg en Zlatan Ibrahimovic tijdens de interland tegen Malta. Na vijf minuten kreeg Zlatan de bal, en Ljungberg vroeg om de bal. In plaats van de bal over te spelen naar Ljungberg ging Zlatan voor eigen succes, met slechts een corner als resultaat. Na de actie ging Ljungberg verhaal halen bij de spits van Juventus. Als gevolg van de uitbarsting van Ljungberg legde Zlatan zijn vinger op zijn mond, waarmee hij doelde op het feit dat Ljungberg zijn mond moest houden.

“Als hij zulke zaken wil doen, moet hij dat zelf weten. Hij kon de bal twee keer afgeven, maar deed het niet”, aldus Ljungberg na de wedstrijd. Ook bondscoach Lars lagerbäck gaf zijn commentaar: “Ik heb er geen enkel problem mee dat een speler dergelijk gebaar maakt tegenover een ploegmaat. Of we er achteraf over gepraat hebben? Nee, waarom zouden we? Zulke dingen horen nu eenmaal bij het voetbal”.

Al eerder kwamen de twee vedettes van het Zweedse elftal in het nieuws na een wedstrijd tegen Bulgarije over de opstelling bij de Bulgaarse hoekschoppen. Beide worden gezien als licht ontvlambaar, na verschillende incidenten.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie