Hans Kraay jr. doet opvallende onthulling over Ajax-directeur Mislintat

Foto: Hans Kraay jr. doet opvallende onthulling over Ajax-directeur Mislintat

Hans Kraay jr. heeft gisteravond op ESPN een opmerkelijke onthulling gedaan over Sven Mislintat, die gisteren definitief werd aangesteld als technisch directeur van Ajax. Volgens de analist ‘kent Mislintat nu al elke speler van Jong Ajax en de Onder 19’.

‘Sven Mislintat is al minstens zes weken iedere dag bezig met Ajax’

Nog voor hij had getekend nam Mislintat volgens Kraay de hoogste jeugdploegen uitgebreid door in Amsterdam. “Ik hoorde dat hij minimaal zes weken al elke dag met Ajax bezig is. En ik hoorde dat hij elke speler van Ajax Onder 19 en Jong Ajax kent. Hij heeft al lijstjes klaar van vervangers voor als er spelers weggaan. Als hij net als vorig seizoen honderd miljoen uit kan gaan geven, dan denk ik dat er iets betere spelers komen dan afgelopen jaar”, aldus Kraay in Voetbalpraat.

“Hij begint officieel op 19 mei, maar tussen de regels door zei hij dat hij al zes weken lang elke dag met Ajax bezig is. Dat zal toch ook wel aangeven dat Julian Ward niet zo heel erg op poleposition heeft gelegen.”

Slag om de arm

Al is de oud-voetballer nog wel wat voorzichtig omdat Mislintat nog geen gevestigde naam is. “Ik kan het wel een hele interessante man vinden, maar hij heeft zich als technisch directeur niet op een langere termijn bewezen. Hij zal zich helemaal moeten bewijzen. Hij heeft een groot netwerk en Diamantaugen, maar hij moet zich helemaal bewijzen.”

‘Peter Bosz kan het schudden’

Mislintat liet al weten dat de kans groot is dat John Heitinga trainer mag blijven bij Ajax. “Peter Bosz hoeft niet meer naar programma’s te gaan en aan te sluiten bij analisten die zichzelf zeer serieus nemen en zeggen dat Peter Bosz naar Ajax moet. Ik vind het ongelooflijk dat iedereen Peter maar naar Ajax wil”, reageert Kraay.

Mislintat was al die tijd al eerste keuze

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat was Ward
1281+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie