Hans Hagelstein teammanager bij Trinidad & Tobago

Soccernews

De teammanager van Feyenoord, Hans Hagelstein, zal ook op het komende WK in Duitsland als teammanager gaan fungeren als teammanager. Hagelstein zal zijn vak gaan uitoefen bij het Trinidad & Tobago van de Nederlander Leo Beenhakker. In de jaren ’90 werkten Beenhakker en Hagelstein al samen bij Feyenoord, Beenhakker was de toenmalige coach van de Rotterdammers.

Hagelstein zal zich bezig moeten gaan houden met de logistieke zaken van Trinidad & Tobago. Hieronder worden onder andere de huisvesting, het vervoer en de trainigsfaciliteiten verstaan. Hagelstein en Beenhakker zullen worden vergezeld door nog een Nederlander: Wim Rijsbergen. Rijsbergen is de enige overgebleven Nederlandse assistent van Beenhakker, onlangs werd Theo de Jong namelijk opzij gezet als assistent van T&T.

“Ik heb eerst om toestemming bij Feyenoord gevraagd. Toen ik die kreeg heb ik Trinidad & Tobago mijn ja-woord gegeven. Ik zie er erg naar uit,” aldus Hagelstein op de officiële website van Feyenoord.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie