‘Haller komt niet in de buurt van Lewandowski’

Foto: ‘Haller komt niet in de buurt van Lewandowski’

Sébastien Haller word gelinkt aan een mogelijk vertrek naar Bayern München. De Duitse topclub ziet in Haller een geschikte opvolger voor Robert Lewandowski, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Barcelona. Toch worden er door de ‘voetbalkenners’ vraagtekens gezet bij een mogelijke transfer van Haller naar Bayern.

In het ESPN-praatprogramma Voetbalpraat spreekt voetbaljournalist en -commentator Sjors Blaauw zich dan ook met verbazing uit over het nieuws. “Je gaat Lewandowski toch niet door Haller vervangen? Daar zit toch nog een categorie spitsen tussen waar je iets meer van op aan kan. Ze hebben wel echt een goede tweede spits nodig. Ze hebben een tijdje Sandro Wagner achter Lewandowski gehad. Ik denk dat ze zo’n type zoeken.”

Uitstekende deal voor Ajax

Ook analist Kees Kwakman kan het zich niet voorstellen dat Bayern de Ajax-spits naar Duitsland wil halen. “Ook kijkend naar zijn leeftijd. In juni wordt hij 28. Als Lewandowski gaat, zie ik niet dat je bij Haller uitkomt als opvolger. Je zult zeker een miljoentje of 35 moeten neertellen. Kom je uit bij iemand voor wie je zo’n bedrag moet betalen? Dat lijkt me sterk.” Mocht Bayern een dergelijk bod neerleggen in Amsterdam, dan is Kwakman wel van mening dat Ajax direct moet toehappen. “Voor iemand die in de zomer 28 wordt, is dat een uitstekende deal. Ondanks dat hij het, zeker qua statistieken, heel goed heeft gedaan.”

TIP: Een even aantal goals bij Ajax-PEC? Win 1.88 keer je inleg bij Circus!

Moet Ajax Haller laten gaan bij een goed transferbod?

  • Ja
  • Nee
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie