Grotere capaciteit Euroborg

Soccernews

[img align=left]uploads/logo fc groningen.jpg[/img]Met ingang van het volgende seizoen wil FC Groningen meer mensen kunnen ontvangen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de capaciteit van het Euroborg stadion kan worden uitgebreid naar ongeveer 21.500 plaatsen.

De clubleiding van FC Groningen gaat zich nu buigen over de resultaten van het onderzoek. Door het toevoegen van drie extra rijen stoelen onderaan de reeds bestaande tribunes kunnen er ongeveer tweeduizend extra plaatsen beschikbaar komen. De kosten voor de gehele operatie bedragen circa één miljoen euro.

‘Dit is natuurlijk goed nieuws’, reageerde financieel directeur Erik Mulder in het FC Groningen Journaal op de uitkomsten van het onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van de directie van Euroborg. “Er is veel gespeculeerd over de vraag of het al dan niet mogelijk zou zijn om Euroborg uit te breiden. Dat antwoord hebben we nu: het kan. Op alle logistieke en organisatorische zaken die bij een dergelijke ingreep op je af komen, moeten we nu zo goed mogelijke antwoorden zien te vinden. Met deze resultaten kunnen we aan de slag en als alles goed gaat kunnen we hopelijk al met ingang van het volgende seizoen meer belangstellenden een plek in Euroborg bieden.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie