Genee vervangt Hélene Hendriks: “Gecondoleerd”

Foto: Genee vervangt Hélene Hendriks: “Gecondoleerd”

Wilfred Genee heeft donderdagavond de voorbeschouwing van de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma op zich genomen. De Vandaag Inside-presentator heeft deze klus op zich genomen vanwege triest nieuws voor Hélène Hendriks.

Vader van presentatrice overleden

Bij de start van het programma verklaarde Genee tegen Kees Jansma en Wim Kieft: “Jullie zullen het met mij moeten doen, helaas door trieste omstandigheden. We willen haar vanaf deze plaats heel veel sterkte wensen en condoleren, namens jullie ook neem ik aan.”

Hendriks moest vorige week de laatste uitzending van HLF8 ook al missen. De presentatrice moest toen eveneens verstek laten gaan vanwege ‘privé-omstandigheden’. De kans is dan ook groot dat dit te maken had met de gezondheid van haar vader.

Donderdag deelde Hendriks nog een foto, waarop zij te zien is met haar vader. “Proost op het leven”, luidde de begeleiden tekst. Nu is dus bekend geworden dat hij is overleden.

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie