”Gênante’ gast nóóit meer in Vandaag Inside én De Oranjezomer

Foto: ”Gênante’ gast nóóit meer in Vandaag Inside én De Oranjezomer

Lilian Marijnissen lijkt na haar politieke carrière een baantje in de televisiewereld te ambiëren. De voormalig SP-leider schuift met enige regelmaat aan bij Vandaag Inside en was recentelijk ook weer eens te gast in De Oranjezomer. Toch krijgt de voormalig politicus een stevige veeg uit de pan vanwege haar tv-optredens.

Snoeiharde kritiek op Marijnissen vanwege tv-optredens in Vandaag Inside en De Oranjezomer

Telegraaf-columnist Marcel Peereboom Voller haalt in de ochtendkrant hard uit naar Marijnissen, die afgelopen week te gast was in De Oranjezomer. “Naast Albert Verlinde zat Lilian Marijnissen die zo nadrukkelijk naar een televisiebaantje hengelt dat het gênant wordt, maar wier bijdrage nimmer iets toevoegt, niet aan De Oranjezomer, noch aan VI.”

Marijnissen zat echter wel in een aflevering van De Oranjezomer die een kijkcijferrecord haalde, maar dat kan volgens Peereboom Voller niet aan de voormalig politicus liggen. “Nee, het moet wel de aanwezigheid van ons parlementaire lievelingetje Merel Ek zijn geweest, van wie de kijkers wilden weten wie Dick Schoof eigenlijk is.”

Daarnaast uit de columnist ook stevige kritiek op het programma zelf. “Iets van het schoolpleinachtige pestgedrag dat het trio van VI onder de noemer voetbalhumor schaart, zag ik deze week eveneens terug aan tafel bij Hélène toen gasten en publiek zich vermaakten om de tranen van Mark van Bommel.” Volgens Peereboom Voller liet Hendriks het te veel op zijn beloop gaan. “Er vloeiden échte tranen, door de tafel echter afgedaan als aanstellerij. Ik hoopte op harder ingrijpen van de presentatrice, maar zij liet het gaan, net zoals Wilfred Genee altijd een hapklare brok opgooit om die vervolgens door Derksen te laten verslinden. Jammer. Dat heeft zo’n vrouw toch helemaal niet nodig?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Marijnissen niet meer aanschuiven bij De Oranjezomer?

  • Moet lekker weglijven
  • Juist een leuke gast
10880+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie