“Geen reden om een hekel aan Heracles te hebben”

Foto: “Geen reden om een hekel aan Heracles te hebben”

FC Utrecht speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Voor Adrián Dalmau is het een weerzien met zijn oude club, maar ondanks zijn pijnlijke afscheid is er geen sprake van wrok.

“Er speelden het hele seizoen dingen tussen mij en andere mensen bij Heracles. We waren het niet overal over eens”, vertelt de Spaanse spits in TC/Tubantia over zijn omstreden vertrek in 2019. Dalmau botste destijds meermaals met Heracles en besloot de elftalfoto te laten schieten vanwege een vermeend ziekenhuisbezoek. “Ik was teleurgesteld over bepaalde zaken, ook al draaide ik een goed seizoen.”

“Anderen weten niet waar het over gaat, maar bij Heracles weten ze het wel. Ik wilde graag gaan, om meerdere reden, maar zeker omdat ik een stap wilde maken. Heracles wilde niet meewerken. Ik ben op de dag van de elftalfoto echt in het ziekenhuis geweest. Ik voelde me helemaal niet goed. Ik had stress van de weken ervoor, van alle discussies”, vertelt Dalmau.

Een ruiltransfer met Cyriel Dessers bleek de oplossing. Door blessureleed en de coronacrisis speelde hij nog maar weinig voor Utrecht, maar uitgerekend in Almelo zou hij zijn rentree kunnen maken. Dalmau: “Ik snap ook dat mensen teleurgesteld zijn of niet blij met me waren, maar het was mijn keus. Beide partijen hebben fouten gemaakt, vind ik. Voor mij is het allemaal geen reden om een hekel aan Heracles te hebben. Integendeel, ik heb er nog steeds vrienden en verheug me erop ze zondag te zien.”

Geloof je zijn verhaal?

  • Ja
  • Nee
69+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie