“Fijn dat Anouk Hoogendijk hijgerige Hélène relativeerde in Oranjezomer”

Foto: “Fijn dat Anouk Hoogendijk hijgerige Hélène relativeerde in Oranjezomer”

Anouk Hoogendijk was deze week te gast in De Oranjezomer. Televisierecensent Mark Koster was na afloop erg enthousiast over het optreden van de ‘relativerende’ oud-international van de Oranje Leeuwinnen en presentatrice van SoccerNews.

Lof voor Anouk Hoogendijk na optreden in De Oranjezomer

“Hélène Hendriks draaide haar show af en stipte de onderwerpen aan, zoals dat gaat in een kringgesprek”, schrijft Koster in De Telegraaf. “Hélène is een pleaser die niet vergeet wie haar betaalt. Als ze geen presentatrice was geworden, dan was Hendriks nu vertegenwoordiger bij een Hollandse grootgrutter, rondscheurend in een leasebak van de zaak met een zonnebril in heur haar. De wijze waarop ze de sponsors van De Oranjezomer aanprees was onnodig nadrukkelijk. Bij het item over elektrische fietsen vermeldde ze dat Stella de show sponsorde.”

“Toen Jack een slok bier nam, herinnerde ze kijkers eraan dat Heineken meebetaalde aan de show. Ook bij de promotie van NAC Breda, de voetbalploeg uit haar woonplaats, naar de Eredivisie stond ze in de plugstand. We zagen een filmpje van een bejaarde fan die bijna buiten bewustzijn raakte na het gewonnen promotieduel. Anouk Hoogendijk, ex-international, zag het aan en vond het gênant dat familieleden de naar adem happende grijsaard filmden. ‘De liefde buiten gaat dieper dan bij degenen die op het veld staan’, relativeerde ze. Het was een mooi moment”, aldus Koster tot slot.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Superfan bezwijkt onder druk | SN Voetbalquiz #6 halve finale: FC Utrecht vs. NEC

Luister jij ook graag naar Anouk?

  • Ja
  • Neh
1918+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie