Feyenoord stijgt ondanks gelijkspel

Soccernews

[img align=left]uploads/castelen, romeo.jpg[/img]Feyenoord heeft vanmiddag één zeer belangrijk punt gepakt tegen NEC (1-1), door dit gelijkspel stijgt de ploeg van trainer Erwin Koeman naar de vijfde plaats. Deze plaats geeft recht op deelname aan de play-offs voor een Champion-League ticket.

In de eerste helft wisten beide ploegen niet te scoren, NEC was vooral gevaarlijk via afstandschoten. Van Hooijdonk(Feyenoord) kopte na een voorzet de bal nog op de lat.

Vlak na rust wist Castelen (Feyenoord) de score te openen, na een één-tweetje met Charisteas wist Castelen de bal achter NEC-doelman Gabor Babos te werken. De ploeg uit Rotterdam kon niet lang van deze voorsprong genieten, Romano Denneboom kopte de 1-1 binnen na een voorzet van Rutger Worm.

Feyenoord probeerde de overwinning nog binnen te slepen, maar de kansen die de Rotterdammers kregen werden niet benut. NEC kreeg na de treffer van Denneboom ook nog goede mogelijkheden, maar ook zij wisten de kansen niet in het doel te krijgen.