Feyenoord-spelers staan op na klap: “Gelijk”

Foto: Feyenoord-spelers staan op na klap: “Gelijk”

Feyenoord moest donderdagavond tegen AS Roma een pijnlijke nederlaag verteren. Nadat het een paar minuten verwijderd was van de halve finale van de Europa League, ging het toch mis na de individuele klasse van Paulo Dybala. De Rotterdammers likken de wonden, maar het vizier is toch alweer snel op FC Utrecht.

‘Een paar minuutjes….’

“Ik heb na afloop nog even in de mix-zone gestaan, al die spelers kwamen voorbij. Tuurlijk die balen enorm, die voelen ook hoe close ze waren. Maar die weten ook dat ze er alles aan gedaan hebben en helaas komen ze net te kort. Wat mij opviel is dat meteen alles gelijk op Utrecht was”, vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de podcast VI ZSM

Volgens Krabbendam is de uitkomst objectief gezien wel terecht. “Uiteindelijk wel als je kijkt naar de kansenverhouding. Op basis daarvan kun je niet zeggen dat het onverdiend is. Maar ja, Feyenoord was wel heel dichtbij, een paar minuutjes en je zat in de halve finale van de Europa League.”

De wijze les van The Special One

Mourinho stak Feyenoord nog een hart onder de riem met een wijze les. “Mourinho zei iets gister, en dat was uit de grond van zijn hart, dat meende hij ook echt. Hij heeft veel respect voor Feyenoord, de manier waarop ze voetbalde, goede spelers, goede trainer, worden kampioen en hij wilde ze één les meegeven: blijf niet hangen in een verloren wedstrijd, er is altijd weer een volgende. Voor Feyenoord Utrecht thuis kwart voor vijf. Feyenoord weet precies wat het moet doen om het kampioenschap min of meer veilig te stellen”, geeft Krabbendam aan.

Gaat Feyenoord in de Eredivisie nog punten verspelen?

  • Ja
  • Nee
340+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie