Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Feyenoord slaat megaslag’

Foto: ‘Feyenoord slaat megaslag’

Brian Priske is nog niet officieel gepresenteerd als nieuwe Feyenoord-coach, maar inmiddels weten we wel zeker dat hij dat wordt. En volgens mensen die de Deen kennen, slaan de Rotterdammers een fantastische slag met de komst van de nieuwe oefenmeester.

‘Brian Priske wordt hit in De Kuip’

Priske stond één seizoen voor de groep bij Royal Antwerp FC en deed bij zijn komst een opvallende belofte: werd er geen tegendoelpunt geslikt tegen Omonia Nicosia, dan zou hij uit de kleren gaan. “En daarmee oogstte hij kort na zijn komst meteen goodwill, bij zijn spelers en de media”, vertelt Diederik Geypen, journalist van de Gazet van Antwerpen aan het Algemeen Dagblad.

“Priske is eerlijk en speelt geen spelletjes”, weet de genoemde verslaggever. “Spelers waarderen het als een trainer nakomt wat hij zegt. En dat doet Priske altijd. Kenmerkend: hij kan met iedereen omgaan in een selectie. Ook met de zogenaamd moeilijke jongens.” Het AD voegt daar zelf aan toe: “Wat haalt Feyenoord voor trainer in huis met Priske? Een peoplemanager wordt hij genoemd door mensen die dicht bij hem staan. Een vaderfiguur. Een kampioenenmaker, zijn tamelijk teleurstellende periode bij Antwerp ten spijt.”

Harten van fans

Sander Westerveld speelde in Engeland samen met Priske en denkt óók dat zijn voormalige ploegmaat een hit wordt in De Kuip: “De fans van Portsmouth waren op een bepaald moment verre van blij toen Harry Redknapp hem als speler op de bank zette, zo populair was hij onder de aanhang. Dat zegt alles over wie hij is. Priske is iemand die, door zijn manier van doen, snel de harten van fans verovert.”

Wordt hij een hit?

  • Dat denk ik ook wel
  • Ik denk het niet
4377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie