Feyenoord en Rob Baan liggen weer overhoop

Soccernews

[img align=left]uploads/baan, rob[/img]Feyenoord en Rob Baan zullen geen meer vrienden worden. Beide partijen gingen twee jaar geleden uit elkaar, officieel vanwege het technische wanbeleid van de toenmalige technisch directeur. Twee jaar lang hield de 62-jarige technisch directeur van ADO Den Haag zich op de vlakte, tot vandaag.

In een interview met het [i]Algemeen Dagblad[/i] liet Baan optekenen het nog steeds niet eens te zijn met zijn vertrek bij de Stadionclub. Volgens Baan was vooral hij de verantwoordelijke voor het team dat in 2002 de UEFA Cup veroverde. Van technisch wanbeleid absoluut geen sprake, zo oordeelt Baan in het interview.

Ook geeft Baan aan tot twee keer toe de zittende trainer Bert van Marwijk gesteund te hebben. Terwijl de club de trainer wilde ontslaan, stelde Baan tegelijk ook zijn eigen functie beschikbaar. ‘Als hij weg moet, dan ben ik ook weg’ , zou Baan toendertijd aan het bestuur van de club hebben laten weten.

Feyenoord-directeur Chris Woerts heeft in een korte reactie laten weten dat het verhaal van Baan totale onzin is. ‘Je moet als voormalig werknemer nooit kotsen op de ruif waaruit je gegeten hebt. Doe je dat wel, dan zegt dat iets over jezelf’, aldus Woerts in een officiele reactie namens Feyenoord.

Ook over het verhaal rond Van Marwijk ergert Woerts zich rot. ‘Maar als men weet – dit als voorbeeld voor de onwaarheden die nu worden verteld – dat Rob halverwege de tijd van Van Marwijk met Dick Advocaat in zee wilde, en hem ook buiten het management om polste, terwijl juist anderen honderd procent achter Van Marwijk stonden, zegt dat genoeg over het waarheidsgehalte van dit verhaal’, aldus Woerts.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie