El Hamdaoui vertrekt naar AZ

Soccernews

[img align=left]uploads/el hamdaoui, mounir [closeup].jpg[/img]Nadat de pogingen van AZ om Afonso Alves vast te leggen stranden, hebben de Alkmaarders zich gemeld bij Willem voor Mounir El Hamdaoui. En met succes, de 23-jarige spits zet binnen enkele uren zijn signatuur onder een meerjarig contract bij AZ, zo meldt het [i]AD[/i].

El Hamdaoui kwam het afgelopen seizoen door een afgescheurde kruisband niet in actie. ‘Back in action’ maakte hij een dermate goede indruk dat hij enkele topclubs achter zich aan kreeg. AZ bleek het slagvaardigst.

Voor Willem II zal deze klap dubbel zo hard aankomen aangezien de Tilburgers vandaag ook al Anouar Hadouir aan Roda JC verloren en de club slechts enkele uren heeft voor het verstrijken van de transferdeadline.

Eerder deze dag kwamen AZ en Heerenveen er niet uit over Alves, Heerenveen vroeg de absolute hoofdprijs, twintig miljoen euro, voor de topschutter. Dit was voor AZ te gortig. Alves blijft nu zeker tot de winterstop in Heerenveen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie