Drenthe in aanraking met politie Madrid

Soccernews

[img align=left]uploads/logo real madrid.jpg[/img]Royston Drenthe is in de nacht van zondag op maandag in botsing gekomen met de Madrileense politie. In zijn bolide, een Audi Q7, botste de energieke middenvelder van Real Madrid op een politiewagen.

Het incident gebeurde rond half vijf ´s nachts, toen de linkspoot in zijn auto over de calle de Alcalá reed. De Spaanse krant [i]Marca[/i] meldt dat de oud-Feyenoorder de weg kwijt was en zijn boardcomputer hem vertelde linksaf te slaan. Daarbij kwam Drenthe in botsing met een auto van de politie, die op dat moment in tegengestelde richting reed.

Drenthe had geen medische ongemakken na de botsing, maar één van de twee inzittende agenten heeft sindsdien last van zijn nek. De jeugdinternational had een vrije avond en was samen met zijn vriendin en twee vrienden op stap geweest. De 20-jarige linkermiddenvelder moest vervolgens een blaastest ondergaan, waaruit bleek dat alcohol niet de schuldige was. Geen van de inzittenden had na het ongeluk medische verzorging nodig.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie