‘Donkere wolken pakken zich wéér samen voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Donkere wolken pakken zich wéér samen voor Wilfred Genee’

Het gaat niet goed met de programma’s van Wilfred Genee. De presentator weet alleen te scoren met het succesvolle Vandaag Inside, maar andere shows floppen keer op keer. Eerder deze week kwam al naar buiten dat Veronica Offside van de buis verdwijnt, al hoopt Genee dat tij nog te kunnen keren. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp ziet dat echter niet gebeuren, die Genee duidelijk de verkeerde paden ziet bewandelen.

Nijkamp ziet Genee opnieuw floppen na succes Vandaag Inside

“Wilfred Genee zelf heeft nog hoop, maar dat lijkt ijdele hoop. De stekker gaat uit de voetbaltalkshow Veronica Offside”, stelt Nijkamp in haar column in De Telegraaf. Volgens de kijkcijfergoeroe is het begrijpelijk dat het programma van de buis wordt gehaald. “Op het laatst keken er nog geen 150.000 mensen. Juni is sowieso geen beste maand voor Wilfred…”

Ook het programma Vandaag Inside Oranje Quiz flopte. “Ach ja, geprobeerd, mislukt en weer door toch? Wilfred heeft het immers druk zat met zijn Vandaag Inside. Samen met Johan en René heeft hij SBS6 zelfs van de ondergang gered door hun programma dagelijks te maken.”

Hoewel Vandaag Inside een groot succes is lijkt Genee echter nog altijd niet verzadigd stelt Nijkamp. “En toch, toch wil Wilfred nóg meer. Komt het door de kritiek dat hij zonder René en Johan nooit heeft weten te scoren met een televisieprogramma? Is het die bewijsdrang? Dat klopt feitelijk wel. De talkshow Café Hendriks & Genee flopte jammerlijk, en ook naar Wat gaat er nu door je heen? keek niemand. Extra sneu is dat de baas van Wilfred, Talpa mediadirecteur Frans Klein, deze week liet weten geen plek te willen maken voor een soloshow.”

Nijkamp geeft Genee dringend advies

Nijkamp weet ook wel waarom Genee geen andere successen weet te halen. “Alleen leuk als het door buitenstaanders wordt gemaakt en gepresenteerd. Het is nu te veel egotripperij.” Nijkamp heeft dan ook een duidelijk advies voor Genee, die moet stoppen met zijn ‘zanghobby’ en een-op-een interviews. “Wat dan wel? Ga de boer op met een succesvol ‘proven’ format, zoals het Belgische Het conclaaf. In die reeks brengt de presentator een weekend lang door met zeven politieke kopstukken om te debatteren over het imago, de gezondheid en de reputatie van de politiek. Dat gaat wél scoren.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Wilfred Genee stoppen met eigen programma’s te bedenken?

  • Ja, hij moet het lekker bij presenteren Vandaag Inside houden
  • Nee, moet ook vrijheid krijgen voor andere programma's
363+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:58
17+
Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Ajax in voorrondes Europa League of Conference League
09:44
44+
Te Kloese dropt transferbommetje: “Half Rotterdam van slag”
09:25
46+
Champions League-loting FC Twente: mogelijke tegenstanders en waar is de loting te zien?
09:12
62+
‘Barcelona meldt zich voor EK-supertrio’
08:55
119+
‘Opvallende Farioli-verrassing voor Ajacied’
08:40
137+
Ajax gewaarschuwd: “Schrijf ons maar af…”
08:25
19+
‘Voormalig WK-topscorer op weg naar LaLiga’
08:10
364+
‘PSV-exit door Luuk de Jong’
23:50
0+
Voorspelling FC Lugano – Fenerbahçe: Turkse overwinning
23:50
14+
Voorbeschouwing FC Lugano – Fenerbahçe: Wie zet stap richting de Champions League?
23:47
915+
Bayern heeft slecht nieuws voor Xavi Simons
23:38
151+
Driessen doet belofte: “Maar ik denk toch Feyenoord – Willem II”
23:26
43+
‘Premier League voor Real Madrid-doelman’
23:13
57+
‘Como slaat opnieuw grote slag met Varane’
23:06
105+
Younes kijkt in de spiegel: “Moet mezelf de schuld geven”
22:55
76+
‘Howe bondscoach Engeland, Newcastle ziet opvolger’
22:47
199+
Van den Brom: “Dan gaan we een flesje opentrekken”
22:33
1913+
‘Frenkie de Jong troeft Kylian Mbappé af’
22:15
38+
Fabrizio Romano kondigt grote Saudische transfer aan
22:02
795+
‘Feyenoord-stunt dankzij rugnummer 7’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie