Doldwaze Mourinho tiert richting Slot in catacomben

Foto: Doldwaze Mourinho tiert richting Slot in catacomben

José Mourinho had zijn emoties na afloop van de 4-1 zege na verlenging met AS Roma op Feyenoord even niet meer in de hand. In de catacomben ging de Portugees aardig tekeer in de richting van concullega Arne Slot. De assistenten van Mourinho riepen daarbij ook nog Italiaans ‘naar huis!’

Beelden: José Mourinho schreeuwt naar Slot in catacomben

Slot liep stoïcijns rechtdoor terwijl Mourinho onder meer riep dat ‘hij beter naar Roma had kunnen kijken, dan naar Napoli of Manchester City’. In de afgelopen week had Slot in de media gezegd dat hij qua spel het liefst naar die twee clubs kijkt. “Hij heeft Roma niet goed genoeg bestudeerd”, sneerde Mourinho later nog eens, bij ESPN.

Feyenoord moet niet blijven huilen

Toch deelde de Roma-trainer ook complimenten uit op de persconferentie na afloop van het duel. “Ze hebben goede spelers en een goede trainer. Ze worden verdiend kampioen en ze hebben enorm gevochten tegen ons. Het waren twee geweldige wedstrijden. Ze hebben het ons heel lastig gemaakt.”

Maar ook in de perszaal kon Mourinho het niet laten om nog maar eens een sneer uit te delen. “Wat ik jullie Nederlanders wel wil meegeven. Blijf nu niet in deze teleurstelling hangen, net als vorig jaar na de verloren finale van de Conference League. Richt je gewoon op de volgende wedstrijd en probeer die te winnen. Blijf niet weer tien maanden huilen. Daar schiet je niets mee op.”

Ben jij fan van Mourinho als persoon?

  • Ja
  • Nee
514+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie