EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Desk RTL Boulevard hekelt Oranje-spelers na zien fragment

Foto: Desk RTL Boulevard hekelt Oranje-spelers na zien fragment

De mannen aan de desk bij RTL Boulevard zijn niet te spreken over de houding van de Nederlands elftal-spelers tijdens hun wandeling richting het vliegtuig, afgelopen dinsdag. Aanwezige journalisten werden totaal genegeerd door de voetballers.

RTL Boulevard hekelt houding negerende Oranje-spelers

De verslaggeefster van het nieuwsprogramma probeerde nog wel vragen te stellen, maar dat leidde tot niets. “Van doldwaas enthousiasme is bij de spelers bar weinig te merken”, constateert presentator Eddy Zoëy terug in de studio. “Ondanks de massale media-aandacht van vandaag liet werkelijk niemand zich even tackelen voor een heel kort interviewtje.”

Luuk Ikink vermoedt dat het wegvallen van Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners de sfeer niet ten goede is gekomen in Kamp Oranje. “Het drukt wel een beetje het humeur misschien dat Koopmeiners en Frenkie niet meegaan, want we kregen ze vandaag niet te spreken en ik vond ze gisteren ook een beetje zuurpruimerig na de wedstrijd. Er kon geen lachje van af. Praat ook meer dan drie woorden.. Dat is ook wel leuk, toch?”

Sportdeskundige Fatima Moreira de Melo vermoedt dat de spelers is opgedragen om even niet met de pers te praten. “Het is gewoon de afspraak: we praten niet met de pers en gaan het niet over Koopmeiners of De Jong hebben. Dat is van tevoren wel gesproken. Anders zeggen ze echt wel: ‘Hé, hoi’, of weet ik het. Ze doen het gewoon bewust niet.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij dat ze de pers negeerden in deze?

  • Ja
  • Nee
192+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie