Den Bosch wint van zwak FC Eindhoven

Soccernews

[img align=left]uploads/anthony lurling.jpg[/img]FC Den Bosch heeft doet weer mee in de subtop van de Jupiler League, het won vandaag met 2-0 op hekkensluiter FC Eindhoven.

FC Eindhoven was na de eerste helft op weg naar de zeventiende nederlaag van het seizoen. Anthony Lurling en een eigen doelpunt van Levi van der Heijden hadden FC Den Bosch al na ruim een half uur in een comfortabele positie gebracht.
Na rust bleek dat FC Eindhoven niet in staat was het tij te keren. Maar ook Den Bosch was niet in staat zijn overwinning meer glans te geven, de 3-0 bleeft uit.