Crisis bij Cambuur Leeuwarden

Soccernews

[img align=left]uploads/cambuur logo[/img]Crisis bij Cambuur Leeuwarden. Vier bestuursleden Pier van der Sluis, Wieberen Boonstra, Henk Hoekstra en Jan Koster zijn opgestapt. Alleen bestuursleden Doeke Dijkstra en Douwe Popma blijven over.
Het viertal was pas vier maanden in dienst bij de Friese club.

Voorzitter Van der Sluis zegt hierover het volgende: “Wij willen geen verantwoording dragen voor de Miljoenenschulden van de club. Toen wij twee maanden geleden aan dit karwei begonnen, waren we niet van de financiële problemen van Cambuur Leeuwarden op de hoogte.”

Jan Spoelstra: “Wij kunnen niet anders dan het besluit accepteren, maar wij betreuren ten zeerste dat de vier afgetreden bestuursleden geen andere uitweg zien. Het klopt dat de informatie die nu boven tafel is gekomen, niet overeenkomt met het beeld dat twee maanden geleden bij ons bekend was en dat wij aan de nieuwe bestuurders geschetst hebben. Er moeten veel zaken anders en beter bij Cambuur. Wij als Raad van Toezicht zullen ons daarvoor blijven inzetten. We gooien de sleutels van het stadion niet op het Cambuurplein.”

De geruchten gaan dat Cambuur een schuld heeft van maal liefst tien miljoen euro.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie