‘Chinese politie pakt schelden in stadion streng aan’

Soccernews

FC Barcelona hoeft zich in het duel tegen Beijing Guoan geen zorgen te maken over de veiligheidsmaatregelen. De plaatselijke politie heeft namelijk gewaarschuwd dat iedere verwensing richting de kant van de Catalanen zwaar gestraft zal worden.

“Wie Barcelona beledigd of andere supporters opjut zal direct uit het stadion worden verwijderd en wellicht zelfs een stadionverbod voor een jaar krijgen”, aldus de strenge woordvoerder van de politie. De toeschouwers zullen zich ook zonder agenten in het zicht in moeten houden. De politie zal de toeschouwers filmen in de hoop hen te trappen op overtredingen.

De maatregelen zijn overigens niet uit het niets ontstaan. De supporters van de club uit Peking staan namelijk bekend om hun verwensingen richting de tegenpartij en zelfs de eigen ploeg als er naar hun metingen ondermaats wordt gepresteerd.

De politie wil, ondanks het feit dat de Catalanen er totaal geen hinder aan zullen ondervinden, koste wat het kost voorkomen dat het publiek op een negatieve manier van zich laat horen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie