Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Casillas zegt ‘nee’ tegen contractvoorstel Real

Soccernews

Real Madrid goalie Iker Casillas heeft aangegeven niet in te gaan op het contractvoorstel van zijn huidige club. De keeper van de club uit Spanje kreeg een contract aangeboden gekregen, die hem tot zijn leven liet verbinden aan de club.

Casillas is tevreden met zijn huidige verbintenis. De Spaanse international heeft nog een contract tot medio 2011 en vindt dit voldoende voor de komende tijd. Real Madrid probeerde Casillas een contract van acht miljoen euro per jaar te laten tekenen, maar hierin faalde de huidige Spaanse kampioen.

De club is de afgelopen tijd al bezig om verscheidene contracten te verlengen. Gisteren wist de club uit Madrid Ruud van Nistelrooy voor langere tijd aan zich te binden. De Nederlandse internationale tekende een contract die hem tot 2011 aan de club bindt. Van Nistelrooy weet in Spanje veel voetbalharten te veroveren. De speler heeft dit seizoen in vijftien wedstrijden negen keer gescoord.

Casillas speelt al vanaf het seizoen 1999/2000 bij de hoofdmacht uit Spanje. De keeper was toen zeventien jaar oud en speelde in dit eerste seizoen 27 wedstrijden. In totaal heeft de keeper 291 wedstrijden voor Real Madrid achter zijn naam staan.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie