Brouwer speelt rest van het seizoen voor RKC

Soccernews

RKC Waalwijk beschikt de rest van het seizoen over de diensten van Jordy Brouwer. Brouwer komt over van Liverpool, waar hij deel uitmaakt van het beloftenelftal. Eerder dit seizoen was er sprake van een tijdelijke overgang naar FC Utrecht, maar die transfer ketste op het allerlaatste moment om voetbaltechnische redenen af.

“Het feit dat FC Utrecht eerder dit seizoen interesse toonde in Jordy, geeft wel aan dat het een jongen is met kwaliteit”, vertelt algemeen directeur Henry van der Vegt van RKC Waalwijk. “Jordy is een fysiek sterke aanvaller. Hij is lastig van de bal te krijgen en heeft in het verleden bewezen een doelpunt te kunnen maken. Jordy heeft aangegeven zich graag verder te willen ontwikkelen in de top van de Eerste Divisie. Hij staat te popelen om in Waalwijk aan de slag te gaan.”

Brouwer is een exponent van de jeugdopleiding van Ajax. In 2007 maakte hij de overstap naar [i]The Reds[/i]. Verder dan het beloftenelftal zou hij in Liverpool niet komen. In twee seizoenen tijd kwam hij tot 32 wedstrijden waarin hij negen keer scoorde. De Hagenaar kijkt uit naar zijn verhuurperiode. “Ik ben blij dat RKC Waalwijk mij de kans biedt om te spelen. Ik hoop dan ook dat ik een bijdrage kan leveren aan eventuele promotie naar de Eredivisie.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie