Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Been: “De Guzman kan mee in top-vijf van Spanje”

Soccernews

Mario Been denkt dat zijn pupil Jonathan de Guzman het niveau van de Spaanse topclubs aankan. Ook ziet de oefenmeester van Feyenoord voor de middenvelder een belangrijke rol bij de Rotterdammers weggelegd. De geboren Canadees heeft een aflopend contract. Wil de Stadionclub nog wat aan hem verdienen, dan zal de speler voor 31 januari moeten vertrekken.

“Ik vroeg hem of hij teleurgesteld was dat er nog altijd geen sprake is van een transfer”, aldus Been. “Jonathan vertelde mij dat het niet het geval was. Vervolgens hem ik hem gevraagd of hij ook had gelezen dat ik, zolang hij bij Feyenoord zit, van hem verwacht dat hij een belangrijke rol speelt op weg naar een ticket voor Europees voetbal. Daar was hij het met me eens. En ik heb gezegd dat hij eventueel ook zijn contract met twee seizoenen kan verlengen.”

[i]Super Mario[/i] vergelijkt de 22-jarige voetballer met Robin van Persie. “Voetbaltechnisch kan hij (De Guzman, red.) zonder meer mee in de top-vijf van Spanje. Dat is ook het land waar hij naar toe wil. En zo’n stap kan hem misschien snel verder brengen. Van Persie wandelde destijds bij Arsenal een andere kleedkamer binnen, zat plotseling naast Henry en Vieira en werd een ander mens én een nog betere voetballer. Dat kan Jonathan ook overkomen.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie