Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Bakayoko onthult ‘inspirerende’ succesfactor Bosz

Foto: Bakayoko onthult ‘inspirerende’ succesfactor Bosz

Johan Bakayoko heeft in Het Laatste Nieuws vertelt wat onder meer de basis van het succes van PSV is geweest. Volgens de vleugelaanvaller heeft dat onder meer gelegen aan een boek wat de spelers van trainer Peter Bosz hebben meegekregen.

Bakayoko lovend over Lang en Bosz

Bakayoko was in het afgelopen seizoen een belangrijke speler voor PSV, in tegenstelling tot Noa Lang die veel geblesseerd was. Toch heeft de buitenspeler lovende woorden over voor Lang in gesprek met de Belgische krant. “Ja, voor zijn blessure waren we close. Ik begrijp niet dat mensen in België negatief over hem praten. Noa is een rustige, heel gewone gast naast het veld. Alleen op het veld doet hij soms speciaal. Een publieksspeler, hé. Hij entertaint de mensen graag – doet ie goed – maar weg van het voetbalveld verkoopt hij geen show.”

Over zijn eigen ontwikkeling is Bakayoko zeer te spreken. “Er was zeker progressie. Er zit meer intensiteit in mijn spel. Ik hou mijn acties langer vol, ik ben meer aanwezig in de box… Dat dank ik aan onze coach Peter Bosz en de hele staf van PSV, maar ook aan mezelf die altijd meer wil. Ik laat me persoonlijk begeleiden door een heel team met een voedingsdeskundige, een recuperatiecoach, een physical trainer… Een topvoetballer word je nooit alleen.”

Volgens Bakayoko heeft Bosz de spelers van PSV op een bijzondere manier allemaal dezelfde richting op gekregen door iedereen het boek Meedogenloos van Tim Grover te laten lezen. “Zeer inspirerend. Het laat je inzien dat je nooit voldaan mag zijn en dat je altijd meer moet willen. Dat boek heeft PSV zeker geholpen afgelopen seizoen.”

Denk jij dat zo’n boek kan bijdragen aan succes?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, daar geloof ik niet in
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie