Ancelotti leeft mee met Chelsea, maar sluit terugkeer uit

Foto: Ancelotti leeft mee met Chelsea, maar sluit terugkeer uit

Het doet Carlo Ancelotti pijn hoe zijn oude club Chelsea dit seizoen presteert. De Italiaanse coach treft woensdag met Real Madrid zijn oude werkgever in de kwartfinale van de Champions League. Ancelotti heeft nog altijd een zwak voor The Blues, maar sluit een hereniging uit.

Ancelotti treft Chelsea woensdag

Na Thomas Tuchel eerder dit seizoen, nam Chelsea recent afscheid van opvolger Graham Potter. Interim-manager Frank Lampard maakt het seizoen af, waarna de clubleiding definitief een nieuwe eindverantwoordelijk aanstelt. Ancelotti sluit een terugkeer naar Stamford Bridge uit. “Nee, ik hoop dat Frank Lampard het hier fantastisch gaat doen. Hij heeft weliswaar twintig jaar minder ervaring dan ik, maar dat zal niet veel uitmaken. Hij was een fantastische speler en weet heel goed wat er in deze wedstrijden nodig is.”

Ancelotti koestert warme gevoelens voor de club, waar hij tussen 2009 en 2011 aan verbonden was. “Ik heb fantastische herinneringen aan deze club en aan de mensen die er nog steeds werken. Ik ben natuurlijk een supporter van Chelsea.”

Valverde

Daarnaast werd de ervaren Italiaan gevraagd naar Federico Valverde, die afgelopen weekend na het verloren duel met Villarreal buiten het stadion tegenstander Álex Baena sloeg. “Hij was vandaag gemotiveerd, net als de rest. Hij trainde goed. Over wat er is gebeurd, wil ik niet praten. Ik weet zeker dat hij morgen alles zal geven, zoals altijd.”

Zal Real moeite hebben met Chelsea?

  • Ja, verwacht ik wel
  • Nee, dit gaan vrij makkelijk door
47+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie