Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Amateurvoetbaltrainer gepolst voor rol bij Feyenoord’

Foto: ‘Amateurvoetbaltrainer gepolst voor rol bij Feyenoord’

Anders Nielsen is in bij Feyenoord beeld als assistent-trainer van Brian Priske. Door het vertrek van Sipke Hulshoff en eerder het vertrek van Marino Pusic is de technische staf van de Rotterdammers flink uitgedund. Nielsen moet die staf weer gaan aanvullen. Een saillant detail: de Deense oud-prof is trainer bij een amateurploeg…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Anders Nielsen naar Feyenoord?

Nu hoofdtrainer Priske zeker de opvolger van Slot wordt bij Feyenoord, moet de club zich richten op de samenstelling van de technische staf. Dat meldt 1908.nl. Feyenoord wil twee nieuwe assistent-trainers aantrekken, aangezien alleen John de Wolf en Etienne Reijnen overgebleven zijn. Sparta Praag wil de huidige assistenten van Priske graag zelf behouden.

Het Feyenoord-medium weet dat Anders Nielsen in beeld is als mogelijke assistent-trainer. Priske kent zijn landgenoot nog van hun samenwerking bij Royal Antwerp, waar Nielsen al assistent van Priske was. Op dit moment is Nielsen hoofdtrainer van Otterup B&IK, een amateurclub in Denemarken. Naast Nielsen worden er nog andere kandidaten overwogen en heeft Feyenoord nog geen definitieve beslissing genomen.

Hoe ziet de technische staf van Feyenoord eruit?

Met het vertrek van Pusic en Hulshoff, is de technische staf van Feyenoord flink gekrompen ten opzichte van een aantal jaar geleden. 1908.nl heeft wel nieuws over Etienne Reijnen, die mogelijk ook naar Liverpool zou vertrekken. Toch lijkt hij noodgedwongen bij Feyenoord te moeten blijven. De assistent-trainer beschikt niet over de juiste papieren voor een werkvergunning in Engeland.

Moet Feyenoord zich versterken met een amateurtrainer?

  • Dat lijkt me geen goed idee.
  • Waarom niet? Hij heeft genoeg ervaring.
345+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie