WK Qaadtar

In de wekelijks terugkerende videoserie WK Qaadtar werpen voetbalkenner pur sang Aad de Mos en SoccerNews.nl-hoofdredacteur Maikel de Lange een blik op het allerlaatste nieuws rond het wereldkampioenschap van 2022 in Qatar. Elke week wordt er een ander onderwerp besproken, allereerst is het natuurlijk vooruitblikken op het aanstaande ‘wintertoernooi’, maar daarna worden de wedstrijden besproken!

In de vijfde aflevering van de SoccerNews-videoserie WK Qaadtar blikt Aad de Mos terug op Oranje-Senegal en vooruit naar Oranje-Ecuador. Daarnaast waagt hij zich aan Viva Hollandia (van Wolter Kroes) in de karaokebar en wordt er ook nog eens een duik genomen in de Noordzee. “Van Gaal had beter naar ons moeten luisteren”, vindt De Mos.

Vorige afleveringen WK-video

In de vierde aflevering van WK Qaadtar laat Aad de Mos zich uit over de definitieve selectie van het Nederlands elftal en blikt hij vooruit op het eerste WK-duel met Senegal. Daarnaast gaat hij de straat op (Aad op straat) om eens te peilen hoe Nederland over Oranje denkt. Als laatste vertelt De Mos ook nog een anekdote over zijn eigen tijd in de zandbak!

In de derde aflevering van WK Qaadtar bespreken Aad en Maikel Groep A van het WK, de poule met het Nederlands elftal dus. Oranje neemt het op tegen Senegal, Ecuador en Qatar, en De Mos verwacht niet dat de mannen van bondscoach Louis van Gaal eerste worden…

In de tweede aflevering van WK Qaadtar bespreken Aad de Mos en Maikel de Lange de voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK. Wie moet bondscoach Louis van Gaal precies selecteren, als hij op vrijdag 11 november de definitieve groep presenteert? Daarnaast helpt Aad de keuzeheer alvast een handje door zijn favoriete opstelling te geven – Louis, let je op?

In de eerste aflevering van WK Qaadtar bespreken Aad de Mos en Maikel de favorieten voor de eindzege in Qatar. Volgens de bookmakers maken Brazilië, Argentinië, Frankrijk, Engeland en Spanje de meeste kans om te winnen, in die volgorde, dus die landen worden helemaal uitgelicht. Is De Mos het eens met de volgorde of juist niet? Wie is zijn favoriet precies? En hoe verhoudt het Nederlands elftal zich tot de genoemde teams?

WK-video

Bij SoccerNews.nl vind je de leukste WK-video’s. Elke week publiceren we een spiksplinternieuwe WK-video met Aad de Mos die zijn licht laat schijnen over het WK in Qatar 2022. In de videos komt het laatste nieuws rondom Oranje aan bod, maar ook zeker de opstellingen, de wedstrijden en uiteraard de relletjes en roddels eromheen. Mis dus niets van het WK met de SoccerNews WK-videoserie WK Qaadtar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie