‘Zoon’ Neeskens blijkt niet echte zoon te zijn

Soccernews

Johan Neeskens heeft laten weten dat de berichten over zijn vermeende zoon niet kloppen. Johan Neeskens Ramirez werd de laatste week gelinkt aan de oud-voetballer, maar dit blijkt onwaar te zijn. Neeskens Ramirez werd zwaar geblesseerd naar het ziekenhuis gebracht.

De echte zoon van Neeskens, Armand Georges Neeskens, voetbalt bij Galatasaray, de club waar de 59-jarige oud-speler van onder meer FC Barcelona en Ajax pas geleden ontslagen werd. “Het afgelopen jaar zijn regelmatig berichten in de pers verschenen over een vermeende zoon van Johan Neeskens die in Spanje voetbalt. De familie Neeskens heeft als reactie dat zij een gezonde zoon, Armand Georges Neeskens, van ruim achttien jaar hebben die bij hen in Istanbul verblijft en bij Galatasaray voetbalt”, luidt de verklaring van op de website van Neeskens.

Neeskens Ramirez is een speler van Villarreal C. De vermeende zoon moest afgelopen zaterdag naar het ziekenhuis na een flinke botsing. Hij is geopereerd en kampt met een perforeerde long en een aantal gebroken ribben. Zijn toestand is wel stabiel.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie