EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Zomertransfer Feyenoord intern verklapt’

Foto: ‘Zomertransfer Feyenoord intern verklapt’

Bij Feyenoord is deze zomer een interessante strijd losgebarsten. Trainer Brian Priske heeft onder de lat de keuze uit Justin Bijlow of Timon Wellenreuther, of is die keuze al voor hem bepaald?

Justin Bijlow op weg naar Feyenoord-uitgang

Wellenreuther heeft woensdag zijn Feyenoord-contract opengebroken. Het Algemeen Dagblad bericht: “De praktijk is, zoals zo vaak, wat weerbarstiger dan een persbericht wil doen geloven. Wellenreuther, die het de afgelopen twee seizoenen zo goed deed als stand-in onder de lat, speelde de laatste tijd geregeld met de gedachten om te vertrekken bij Feyenoord.”

De krant vervolgt: “Zijn langer aanblijven in de Kuip heeft vermoedelijk te maken met de fors verbeterende verbintenis die hem door de leiding is voorgelegd. En, zeer waarschijnlijk ook met een perspectief op speeltijd.” Joop Hiele denkt namelijk dat er ‘bepaalde garanties’ zijn afgegeven. “Ik kan me namelijk niet aan de indruk onttrekken dat er afspraken zijn gemaakt met Wellenreuther.”

Lamprou ingelicht over vertrek Bijlow

Daarover schrijft het AD: “In de Kuip gaan de verhalen dat tegen Kostas Lamprou gezegd is, dat Bijlow voor de officiële start van het seizoen hoe dan ook nog gaat vertrekken bij Feyenoord. En dat de ervaren Griek, vorig seizoen derde keeper en nu zonder contract, om die reden mogelijk alsnog kan aanblijven.”

Ronald Waterreus denkt dat Bijlow in het nadeel is door zijn EK-verblijf. “Het kan zomaar dat Priske dan tot de conclusie is gekomen dat Wellenreuther gewoon een uitstekende doelman is. Als hij tijdens de oefenduels zijn niveau van de afgelopen twee seizoenen haalt, is de keuze niet zo moeilijk. Dan heeft Wellenreuther duidelijk een streepje voor op Bijlow”, aldus de oud-PSV’er.

Wellenreuther komend seizoen eerste doelman bij Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
3094+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie