“Zijn vertrek is nog steeds emotioneel zwaar voor me”

Foto: “Zijn vertrek is nog steeds emotioneel zwaar voor me”

Sparta strijdt volop tegen degradatie, maar om nou te zeggen dat het binnenskamers wél prettig is in Spangen momenteel.. Deze week nog stapte coach Henk Fraser uit solidariteit aan zijn weggestuurde assistent Aleksander Rankovic op. Tot verdriet bij captain Adil Auassar.

“Emotioneel zwaar is zijn vertrek nog steeds voor me. Ik ben niet vergeten wat hij voor de club en voor mij heeft betekend. En dat zal ik ook nooit vergeten”, vertelt Auassar over Fraser aan het Algemeen Dagblad. “Ik denk dat veel mensen straks pas inzien wat hij voor de club gedaan heeft.”

“De sportieve prestaties spreken voor zich, denk ik. Maar ook als mens zit hij geweldig in elkaar.. Het kost me moeite als men dan nu zegt: ja, maar hij speelde altijd zo behoudend. Vertel mij welke club in het rechterrijtje wél vol op de aanval speelt. En bovendien: toen we met dezelfde manier van spelen promotie en de play-offs om Europees voetbal behaalden stond iedereen te juichen.”

Eigen toekomst

Auassar weet niet of hij volgend seizoen zelf nog wel op Het Kasteel te bewonderen zal zijn. “Hoe denkt de nieuwe trainer over me? Welke rol ziet hij voor me weggelegd? Dat zijn allemaal factoren waarvan ik mijn beslissing zal af laten hangen. In de zomer zal ik mijn keuze maken. Het gaat nu namelijk niet om mij. Het gaat om Sparta. Handhaven, daar ligt mijn focus op. En op niets anders.”

TIP: Wint Sparta van AZ? De odd is 4.80!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Sparta degraderen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
27+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie