“Ze kunnen een plekje reserveren op de Coolsingel”

Foto: “Ze kunnen een plekje reserveren op de Coolsingel”

Feyenoord heeft zondag een gat van zes punten geslagen door met 2-3 te winnen bij aartsrivaal Ajax. Volgens de kenners is het duidelijk: de landstitel gaat dit seizoen naar Rotterdam.

Alle vertrouwen in Arne Slot

Rob Jacobs stelt dat Feyenoord de resterende thuiswedstrijden sowieso gaat winnen. “Onder deze trainer, Arne Slot, is alles duidelijk”, stelt hij in het Algemeen Dagblad. “Als Ajax dit seizoen Slot had gehad als trainer, waren ze in de winterstop al kampioen geweest. Dat is natuurlijk een tikkeltje overdreven, maar hij maakt het verschil. Als ik nu 1000 euro kreeg om te gokken op de nieuwe kampioen, zou ik alles op Feyenoord zetten. En het liefst 2000 euro.”

Ook Dick Advocaat kent geen twijfel. “Feyenoord heeft alles”, aldus de oefenmeester van eerstedivisionist ADO Den Haag. “Ze zijn fit, ze hebben een uitstekende voorhoede, een prima middenveld en zeer degelijke verdedigers. Arne Slot heeft het gewoon goed voor elkaar. Feyenoord wordt de nieuwe kampioen van Nederland.”

Ben Wijnstekers verwacht dat de concurrenten niet foutloos blijven in de laatste maanden. “Dan moet een gat van zes punten voldoende zijn.” Jacobs: “Honderd procent. De mensen kunnen vast een plekje reserveren op de Coolsingel. Dit geeft deze ploeg echt nooit meer weg. Ajax heeft elf goede spelers, maar vormt geen team. Feyenoord wel. En ze voetballen nog beter ook.”

Wint Feyenoord met 2-1 van AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft u nog twijfels?

  • Ja
  • Nee
121+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie