EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Wieffer verlaat Feyenoord en ondertekent contract bij Brighton

Foto: Wieffer verlaat Feyenoord en ondertekent contract bij Brighton

Mats Wieffer maakt de overstap naar Brighton & Hove Albion. De Engelse club en Feyenoord hebben dat intussen via de officiële kanalen bevestigd.

Vertrek Wieffer naar Brighton

Het vertrek van de 24-jarige middenvelder hing al een tijdlang in de lucht. De voorbije twee seizoenen maakte hij een uitstekende indruk en maakte hij zijn debuut in het Nederlands elftal, waardoor de belangstelling toenam. Na de serieuze interesse van Brighton kwam zijn vertrek in een stroomversnelling terecht.

Dankwoord richting Feyenoord

In Engeland ondertekent hij een verbintenis tot de zomer van 2029 en krijgt hij de kans om zich te ontwikkelen. Wieffer heeft het volste vertrouwen erin dat hij in de Premier League kan slagen en spreekt op de clubwebsite van Feyenoord zijn dank uit voor de kansen die hij in Rotterdam heeft gehad.

“Af en toe moet ik mezelf in m’n arm knijpen als ik terugdenk aan de afgelopen twee jaar”, zo vertelt Wieffer. “Kampioen worden, Champions League spelen met Feyenoord, de beker winnen, De Kuip en de Coolsingel in extase zien: dat zijn allemaal dingen waar je als voetballer van droomt.”

“Ik prijs me gelukkig dat ik het heb meegemaakt en dat ik voor zo’n prachtige club als Feyenoord heb mogen spelen. Natuurlijk ga ik de spelers, de staf en iedereen anders rond het eerste elftal missen en voelt het vreemd om de supporters en Rotterdam vaarwel te zeggen. Maar dit is een kans waar ik geen nee tegen kan zeggen.”

Gaat Wieffer in Engeland slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
194+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie